Közgyűlés 2016.

Huszonkilencedik alkalommal került megrendezésre a Mafihe éves tisztújító Közgyűlése 2016. októberének második hétvégéjén a budapesti Eötvös József Collegiumban.

A munka már péntek este megkezdődött a workshopokkal. Először az új SzMSz közös átolvasására, megvitatására került sor, majd szó esett az egyesület belső kommunikációjának javításáról, illetve a következő évben megrendezésre kerülő programokkal kapcsolatban cseréltek eszmét a résztvevők. A késő délutáni ötletbörze után az ilyenkor szokásos KEPLER Kongresszus (Közgyűlés Előtti Piálás a Leköszönő Elnökség Részvételével) következett.

Szombaton került sor magára a KGy-ra. A kilenc órára meghirdetett Közgyűlés határozatképtelen volt, ezért negyed órával később új összehívására került sor. Az első feladat az egyesület tisztségviselőinek, feladatvállalóinak beszámolóinak ismertetésével kezdődött, ezek után a Helyi Bizottságok, végül az Ellenőrző Bizottság számolt be éves működéséről. A Közgyűlés minden beszámolót maradéktalanul elfogadott.

Ezután következett a tisztségviselők és feladatvállalók megválasztása, mely a tavalyi évhez hasonlóan gyorsan és gördülékenyen zajlott, minden tisztség maradéktalanul betöltésre került, különösebb viták nem alakultak ki. Többen újra jelentkeztek korábban betöltött posztjukra, de új arcokkal is gyarapodtunk.

A Mafihe új elnöksége:
Tisztségviselők:
Hegedüs Dávid – elnök
Bódai Viktória – titkár
Vanó Lilla – programfelelős
Biricz András – gazdasági felelős
Galgóczi Gábor – külkapcsolati felelős
Feladatvállalók:
Szánthó Lénárd – rendszergazda
Maróti János Endre – honlapfelelős
Tóth Petra Szandra – Mafigyelő főszerkesztő
Sveiczer András – média-koordinátor

A Közgyűlés ezután a vezetőségi gyűlésekre állandó meghívottak személyéről szavazott, azaz arról, hogy kik képviseljék az egyes Helyi Bizottságokat, majd az újonnan megválasztott tisztségviselők nevével kiegészített, egységes Alapszabály elfogadása következett. A 2016/2017-es tanévre vonatkozó költségvetési és működési tervezetének, majd az Egyesület új SzMSz-ének elfogadása is gyorsan és gördülékenyen zajlott a korábbi egyeztetéseknek köszönhetően. Legvégül az EHB és a PHB képviselői ismertették új Szervezeti és Működési szabályzatukat, melyeket szintén elfogadott a Közgyűlés.

Ha további részletekre is kíváncsi vagy, a Közgyűlés jegyzőkönyvét EZEN a linken találod.