Category Archives: Egyéb

Jelentkezz a szerkesztőségbe!

Sok fizikus programon veszel részt, és szeretnéd az élményeidet megosztani a világgal? Szívesen faggatnád kedvenc oktatóidat munkájukról és a mögötte rejlő motivációról? Már a középiskolában is te javítottad minden osztálytársad házi feladatában a helyesírási hibákat? Szívesen hozzájárulnál a Mafihe működéséhez, de nem tudod, hogyan láss neki? Csatlakozz szerkesztőségünkhöz!

Continue reading Jelentkezz a szerkesztőségbe!

Köszöntő

Kedves Olvasók!

Köszöntelek Benneteket a Mafigyelő Online oldalán, szeretett kék újságunk legújabb, immáron világhálón megjelenő változatán! A ’92-ben kiadott első szám óta rengeteg dizájnváltáson esett át a lap, mégis ez eddig a legjelentősebb, hiszen az idei évtől blog formájában fog materializálódni a Mafigyelő. Az újság tartalma viszont nem változik, sőt tovább bővül! Most már akár a héten többször is lehetséges, sőt érdemes lesz böngészni a folyamatosan érkező cikkek között, hiszen nem csak az Egyesület életéről és a fizikus élet sörönkövetkező programjairól olvashattok, de a szokásnak megfelelően a fizika világából is igyekszünk minél több érdekes jelenséget/történést bemutatni Nektek!

Ehhez persze örömmel veszi a (néha eléggé lestrapált) Szerkesztőség, ha új arcok is felbukkannak a szerzők között, így mindannyitokat buzdítunk arra, hogy az általatok izgalmasnak tartott cikkekkel bővítsétek az újság repertoárját. Ha bármilyen kérdésetek, észrevételetek lenne, keressetek bátran!

Kellemes olvasást és sikeres következő félévet kívánok!

Tóth Ágnes, főszerkesztő