Category Archives: Egyesületesdi

PHB beszámoló

Szeptember 24-én második szülinapját ünnepelte a Pécsi Helyi Bizottság, s a tisztújító után részben megújult elnökséggel vágtunk neki az új tanévnek. Két év alatt igen sok minden történt, több rendszeres, visszatérő programot sikerült kialakítanunk. Ilyenek a Jeges tea tudományos ismeretterjesztő előadássorozat, a Gólyaköszöntő, az intézeti karácsonyozás és a Scavenger Hunt.

Continue reading PHB beszámoló

SzHB

A Mafihe Szegedi Helyi Bizottságának idei első gyűlését szeptember 3-án tartottuk meg, amely egyben tisztújítónk is volt. Moczok Márió a tavalyi évi elnöklése után átadta az elnöki posztot, így idén rám hárul a megtiszteltetés és a feladat, hogy a Szegedi Helyi Bizottságot mozgásban tartsam.

Continue reading SzHB

PHB

Happy birthday to me!!!
Tavaly ősszel alakultunk, hihetetlen, hogy már egy év telt el azóta. Már az idei Tisztújító Taggyűlésen is túlestünk, s elnökségünk jelentősen át is alakult! Fájó szívvel búcsút vettünk alapító elnökünktől, Kriszbacher Gergőtől, akinek ezúton is köszönjük egy éves munkáját. Szerencsére akadtak újabb lelkes emberek, így két új elnökségi taggal vágunk neki az új évnek.

Continue reading PHB

EHB

Sziasztok!
Vanó Lilla vagyok, az EHB frissen megválasztott elnöke. Pár hete megalakult az új elnökségünk, idén minden posztra új ember került. Maradtak néhányan a régi elnökségből, akik most más tisztséget töltenek be, de sok új taggal is bővültünk.
Continue reading EHB

Nagy Szegedi Hétvége

Az idei Közgyűlést követően a Helyi Bizottságok közül elsőként a szegedit látogattuk meg. A hivatalos Nemzeti Bizottsági Ülés mellett érdekes programokban is volt részünk, részt vettünk a FiCsón, volt városnézés, betekintést nyerhettünk a Szegedi Tudományegyetem csodás termeibe, megnéztük a könyvtárat és még fizikus activityre is sor került. De mindezek előtt meg kellett érkeznünk Szegedre.

Continue reading Nagy Szegedi Hétvége