Jelentkezz a szerkesztőségbe!

Sok fizikus programon veszel részt, és szeretnéd az élményeidet megosztani a világgal? Szívesen faggatnád kedvenc oktatóidat munkájukról és a mögötte rejlő motivációról? Már a középiskolában is te javítottad minden osztálytársad házi feladatában a helyesírási hibákat? Szívesen hozzájárulnál a Mafihe működéséhez, de nem tudod, hogyan láss neki? Csatlakozz szerkesztőségünkhöz!

Hogy kiket is keresünk?

Állandó szerkesztőket:
Szerkesztőként cikkek határidőre történő megírása lenne a feladatod. Ezeknek a témáját többnyire szabadon választhatnád meg a Főszerkesztővel történő egyeztetés után, de előfordulhat, hogy ő javasol számodra témát. A szerkesztőség állandó tagjaként részt vennél a szerkesztőségi üléseken, beleszólásod lenne az újság életének alakulásába.

Alkalmi cikkírókat:
Ha annyira jól érezted magad egy mafihés programon, hogy azt képtelen vagy magadban tartani, vagy szívesen írnál a Nagyvilágnak a kutatási témádról, de hadilábon állsz a határidőkkel, és nem tudod vállalni az állandó szerkesztői feladatokkal járó kötöttségeket, egy-egy cikkel is hozzájárulhatsz az újság működéséhez. Ehhez nem kell mást tenned, mint elküldened írásodat a mafigyelo(a)mafihe.hu e-mail címre. Amennyiben cikked megfelel a formai és a tartalmi követelményeknek, az olvasószerkesztők kigyomlálják belőle az esetleges helyesírási hibákat, és néhány napon belül felkerül az oldalra.

Olvasószerkesztőket:
Az olvasószerkesztők feladata a beérkezett cikkek helyesírását adott határidőre ellenőrizni. Ha erre a posztra jelentkezel, ahogy az állandó szerkesztők, Te is részt vennél a szerkesztőségi üléseken, elsőkézből értesülnél az újság ügyes-bajos dolgairól, és beleszólhatnál azoknak alakulásába.

Tördelőszerkesztőket:
Ugyan a Mafigyelő most már online blog formájában működik tovább, a tördelőszerkesztőkre nyáron, a GólyaMafigyelő készítése során számítunk, tehát akkor érdemes erre a posztra jelentkezned, ha nem bánod, hogy elrabolunk kicsit a medence partjáról.

Mind a négy feladatra az egész országból várjuk fizikushallgatók jelentkezését egész évben. Amennyiben szívesen csatlakoznál csapatunkhoz, keress fel minket a mafigyelo(a)mafihe.hu címen, vagy személyesen a Mafihe Központi Irodájában.